Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen? Maar wil het niet lukken? Tijdens ons gratis webinar op 9 juni om 16.00 uur helpen wij je op weg om succesvol af te vallen. Met actueel nieuws en alles over een uitgebreide aanpak van overgewicht in teamverband of een maagverkleining met véél meer begeleiding. Je kunt vragen stellen via de chat. Wereldkampioen Hein Vergeer en bariatrisch chirurg dr. Ruben Schouten vertellen er alles over! Wil je nu al meer weten? Ga voor een kennismaking vooraf naar www.overgewichtcentrum.nl.

Voor wie?

Iedereen met overgewicht obesitas die graag de knop om wil zetten en een blijvende verandering wil realiseren en/of een maagverkleining overweegt.

Door wie?

Hein Vergeer, wereldkampioen en bekend van het SBS programma’ De Afvallers’ gaat in gesprek met Pierre de Roy van Overgewichtcentrum en dr. Ruben Schouten, bariatrisch chirurg in het Flevoziekenhuis.

Wanneer?

9 juni van 16:00 tot 16:45 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan hier

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken