Wij zijn blij voor onze patiënten dat wij de (manuele) fysiotherapie weer mogen hervatten in de praktijk. Als mogelijk moet dat via beeldscherm, als noodzakelijk kan dat in de praktijk. En we zijn er klaar voor, met alle benodigde hulpmiddelen om dat veilig te doen. Onze therapeuten dragen bijvoorbeeld de meest veilige mondmaskers, gebruiken handschoenen, voor u zelf is volop desinfectiemiddel beschikbaar en onze praktijk is ruim ingericht op de 1,5 meter!

Wij moeten de volgende regels hanteren:

  • Neem een eigen (liefst bad)handdoek mee.
  • Kom alleen, alleen als strikt noodzakelijk begeleid door een huisgenoot.
  • Kom je samen vanwege vervoer, dan graag chauffeur in de auto wachten.
  • Zo stipt mogelijk vijf minuten van te voren aanwezig zijn.
  • Onze no-show regeling is van toepassing, ook als u niet aan bovengenoemde voorwaarden kunt voldoen.

Wanneer gelden er aanvullende coronamaatregelen?

  • Heeft u milde of zwaardere symptomen als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 380C) of huisgenoten met koorts en/of benauwdheidklachten? Dan kunnen wij alleen een afspraak via beeldscherm maken.
  • Als u zelf de afgelopen 24u COVID-19 symptomen gehad of is bij u of huisgenoot / gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld? Dan moeten afspraken worden uitgesteld.

Hoe maakt u een afspraak?

Het maken van een afspraak is op dit moment onderdeel van de coronamaatregelen. Via 0320-267760 of patientdesk@zorgteam.nl vraagt u om een afspraak. Er worden u een paar vragen gesteld en op basis van de antwoorden regelen en bevestigen wij u een afspraak.

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken