Het Voedingscentrum heeft een app die helpt bij gezonder eten, de ‘Kies ik gezond?’-app. Want een belangrijk onderdeel is etiketten lezen en vergelijken, maar dan moet je ze wel kunnen lezen én begrijpen. Daar helpt deze app bij, die is ontwikkeld met geld van het ministerie voor Volksgezondheid. Je ziet dan ook in één keer of het product past in de Schijf van Vijf. Als voeding of drank niet in de schijf past, geeft de app een alternatief. De meeste waarde heeft de app volgens ons, om producten te vergelijken. Dus als je een bepaald product gebruikt, kun je kijken of dat de meest logische keus is.

Download in Play Store

Download in App Store

Recent Posts
Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search