Sinds anderhalve maand behandelt ZorgTeam mensen met burnout. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Een grote toestroom van burnoutcliënten heeft de weg naar ZorgTeam gevonden. De unieke ‘multidisciplinaire’ behandelmethode staat centraal: verschillende specialisten leggen zich gezamenlijk toe op het genezen van mensen met burnout.

Juist omdat de oorzaken en symptomen van burnout zo divers en complex zijn, biedt ZorgTeam specialistische behandelingen vanuit verschillende invalshoeken. Deze multidisciplinaire behandelmethode betekent in de praktijk dat burnoutcliënten van ZorgTeam terechtkomen bij een ergo-, fysio-, psycho- en oefentherapeut. Al deze specialisten werken samen in het belang van de cliënt. En zonodig wordt de behandeling ook uitgebreid met de hulp van een arbeidsdeskundige, diëtist of manueel therapeut. Deze gezamenlijke inzet voor de cliënt is de specialisten overigens niet vreemd. Ook voor het VermoeidheidCentrum Nederland behandelen zij cliënten vanuit een multidisciplinaire setting.

Nieuwe psychologen hebben spilfunctie
Door de toestroom van de vele burnoutcliënten heeft ZorgTeam twee ervaren psychologen aangetrokken: Yvonne Hesse en Marielle van Dommelen. Yvonne Hesse werkt sinds 1992 als psychologe, onder meer in het AMC. Marielle van Dommelen studeerde in Engeland en Nederland en was docent aan de universiteit. Sinds de start van de burnoutbehandelingen spelen ze een grote rol in diverse behandelteams. Niet alleen voor ZorgTeam maar ook voor het VermoeidheidCentrum Nederland. Ze richten zich bijvoorbeeld op ACT-Mindfulness: een vorm van therapie die cliënten een verfrissende kijk op pijn en gezondheid biedt. En binnenkort krijgen ze nog een belangrijke rol bij een nieuw initiatief van MC Zuiderzee: de Obesitaspoli. Het is niet voor niets dat beide psychologen erg te spreken zijn over de mogelijkheden van behandelen in teams. Zowel bij ZorgTeam als binnen MC Zuiderzee.

Zo kunt u terecht bij ZorgTeam
De behandeling van burnout wordt bij ZorgTeam vanuit een brede setting aangeboden. Dat is uniek en werkt effectief bij mensen met complexe aandoeningen zoals burnout. Wilt u effectief behandeld worden voor burnout? Neem dan contact op met ZorgTeam. Met een verwijzing van de huisarts kunt u dan bij ons terecht.
Wilt u meer weten over onze behandeling voor burnout? Kijk dan op www.zorgteam.nl. U kunt ons ook mailen of bellen: info@zorgteam.nl / 0320-267760

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken