BEHANDELING IN TEAMVERBAND

Omdat ZorgTeam de laatste jaren vele duizenden patiënten heeft gezien, mag je het natuurlijke een echt specialisme noemen. Die aantallen komen ook voort door de samenwerking met de pijnspecialisten van DC Klinieken in Almere en het VermoeidheidCentrum en het bijzondere overbelasting/burnout aanbod.

Multidisciplinair
Voor verschillende aandoeningen zijn door Zorgteam concepten ontwikkeld met de multidisciplinaire behandeling als uitgangspunt.

Door de bundeling van specialisaties en kennis kunnen behandelingen makkelijker om elkaar worden afgestemd en doeltreffender worden uitgevoerd. De communicatielijnen zijn direct en kort, hierdoor kan snel en efficiënt worden gehandeld.

Chronische vermoeidheid en pijn
Het doel van de behandeling is reduceren van de vermoeidheid en/of pijn (ervaring) en verbetering van leven. Omdat de oorzaken en symptomen divers en complex zijn, is een behandeling vanuit verschillende invalshoeken noodzakelijk: multidisciplinair, ofwel in teamverband. Zorgteam biedt daarom een multidisciplinaire behandeling waarbij gespecialiseerde therapeuten samenwerken in teamverband. Uiteraard is het ook mogelijk om een intake en behandeling bij één therapeut te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Overbelasting en burnout
Lijdt u onder hoge werkdruk of staat u op gespannen voet met collega’s? Drijven langdurige gespannen situaties thuis u eveneens tot wanhoop? In deze situaties kunt u emotioneel overbelast raken en zelfs te maken krijgen met (aankomende) burnout. Zorgteam maakt gebruik van een vernieuwende en effectieve aanpak die u van uw klachten af te helpen en u leert omgaan met overbelasting en burnout. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Kunnen wij u helpen?

Start met typen en druk op enter om te zoeken